Temptech Prestige – Exklusiv serie för Power

Prestige-serien är designad och utvecklad i samarbete med Temptech och elektronikkedjan Power, och säljs exklusivt hos Power i hela Norden. Vinkylarna har en modern design med svart glasfront, svart handtag, solida trähyllor och utrustad med invändig LED-belysning, touchpane och display.

Justerbara temperaturzoner

Vinkylarna är utrustade med justerbara temperaturzoner för att ge optimal lagringstemperatur för både mousserade, vita och röda viner. Temperaturen ställs enkelt in på touchpanelen bakom glasdörren. Vinykylar med en temperaturzon kans ställas in mellan 5°C och 20°C, medan en vinkyl med två temperaturzoner kan ställas in emllan 5-12°C och 12-20°C.

Prestige by TEMPTECH vinskap

Optimala lagringsförhållanden

Din viner förvaras säkert bakom den UV-behandlade glasdörren som skyddar så inga skadlga UV-strålar når in i vinkylen. Vinkylen upprätthåller även en stabil och optimal luftfuktighet. Dessa funktioner garanterar perfekta lagringsförhållanden för din vinsamling!

Stilren design

Vinkylarna är utrustade med obehandlade trähyllor av bok. Trähyllorna kan även dras ut, vilket gör det enkelt att lägga in och ta ut dina flaskor. Genom glasdörren kan du beundra vinflaskorna som vilar på trähyllorna, medan den vita LED-belysningen framhäver dom.

Prestige by TEMPTECH vinskap

Effektiv och tyst kylning

Kylningen av vinkylen tas om hand av en extremt tystgående högkvalitets-kompressor som endast avger en ljudnivå om 39 dB. I tillägg till att vara tystgående så vibrerar kompressorn minimalt så att dina viner inte utsätts för några skadliga vibrationer.

Prestige by Temptech säljs endast hos elektronikkedjan Power

Prestige-serien erbjuder tre olika modeller för integration under bänk, som finns i både 30 cm och 60 cm. Serien har även en modell för montering under bänken (38 cm), och en stor fristående modell med plats för 163 flaskor.

Slut i lager

Temptech Prestige PRESX30SB vinkyl

19 flaskor
Én zon (5-20°C)
Integrerad under bänk
Mått: 295x813x570

Slut i lager

Temptech Prestige PRESX60DB vinkyl

46 flaskor
Två zoner (5-12°C, 12-20°C)
Integrerad under bänk
Mått: 595x813x570

Slut i lager

Temptech Prestige PRESPROX60SRB vinkyl

40 flaskor
Én zon (5-20°C)
Integrerad under bänk
Mått: 595x813x570

Slut i lager

Temptech Prestige PRESQ38DB vinkyl

32 flaskor
Två zoner (5-12°C, 12-20°C)
Inbyggd under bänk
Mått: 380x853x570

Slut i lager

Temptech Prestige PRES180DB vinkyl

163 flaskor
Två zoner (5-12°C, 12-20°C)
Fristående
Mått: 595x1770x680

Vi använder cookies för att få vår webbplats att fungera korrekt, anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla funktioner relaterade till sociala medier och analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra partners inom sociala medier, reklam och analys.