Temptech Sommelier – Exklusiv serie för Elgiganten

EXKLUSIV VINKYLSERIE ENDAST HOS ELGIGANTEN 

Den stilrena Sommelier-serien är utvecklad för sömlös integrering och kommer att bli en naturlig del av ditt kök och inredning. Modellerna är utrustade med solida, utdragbara hyllor och en stilren glasfront.

Temptech sätter standarden högt för bästa möjliga förhållanden för din vinsamling! – Jämn och stabil temperatur, låga vibrationer och korrekt luftfuktighet. Med en vinkyl från Temptech så har du möjligheterna för bästa möjliga vinupplevelse. 

Se hela Sommelier-serien här!

Vi vill att våra kunder ska känna sig extra trygga med kvaliteten på våra vinskåp. Därför erbjuder vi 5 års garanti på hela Sommelier-serien, samt en rad andra vinkylserier.

Vi använder cookies för att få vår webbplats att fungera korrekt, anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla funktioner relaterade till sociala medier och analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra partners inom sociala medier, reklam och analys.