Varför en vinkyl?

Vin är en levande produkt som utvecklar sig över tid. Därför är korrekt förvaring av vin väldigt viktigt, oavsett om man önskar att lagra sitt vin över lång tid eller för att avnjuta det i vardagen. En vinkyl ger de perfekta förutsättningarna för att lagra vin, oavsett om det är vitt vin, rött vin eller mousserande vin.

Vi på Temptech vet vad som kännetecknar en bra vinkyl. Svaret är att inget är lämnat åt slumpen och att allt från design till tekniska detaljer spelar en viktig roll. Våra vinkylar uppfyller alla krav på design och teknologi. Det kanske inte är så konstigt att välkända restauranger, vinbarer, vinimportörer och vinkännare väljer just en vinkyl från Temptech?

4 anledningar till att skaffa dig en vinkyl
  1. Det gör det enkelt att förvara dina viner på korrekt sätt
  2. Korrekta förvaringsförhållanden ger vinet en bättre hållbarhet
  3. Alltid serveringsklart vin på rätt serveringstemperatur
  4. Ger vinet bättre arom och smak och lyfter din vinupplevelse
5 anledningar till att välja en vinkyl från Temptech
  1. Nordens största vinkylsexpert med över 15 års erfarenhet
  2. Stort urval med över 75 olika vinkylsmodeller
  3. Vinkylar som är bland de mest energieffektiva på marknaden
  4. Rikstäckande service i hela Norden
  5. 5 års garanti på de flesta av våra vinkylsmodeller