Ny energimärkning och uppdatering av produkter

Efter nytt EU-krav på energimärkning av elektroniska produkter så kommer alla våra produkter ha ny energimärkning från och med 1 mars 2021. 

Energimärkningen visar vilken energiklass produkten har, hur mycket energi som produkten förbrukar per år samt andra produktegenskaper så som ljudnivå och kapaciteten för antalet flaskor. Märkningen gör det enkelt för dig som konsument att kunna jämföra olika produkter och ha det som underlag för att välja den produkt som är mest energieffektiv. 

Medan den tidigare energimärkningen gick från D till A+++ så går den nya energimärkningen från G till A. 

För att uppfylla de nya kraven är nu alla våra produkter uppdaterade så att du som konsument kan vara säker på att vår vinkylar är bland de mest energieffektiva på marknaden och att de uppfyller de nya, mer stränga EU-kraven. De uppdaterade produkterna förbrukar mindre energi än tidigare, utan att göra avkall på design och funktionalitet.  

Utöver detta så har du som konsument alltid 5 års garanti på våra kompressorkylda vinkylar. Garantin omfattar fel och skador från fabrik på kompressor, kyltekniska komponenter och elektronik. 

Mer infomation och förändring av energimärkning hittar du på Energimyndighetens hemsida. 

Vi använder cookies för att få vår webbplats att fungera korrekt, anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla funktioner relaterade till sociala medier och analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra partners inom sociala medier, reklam och analys.