Vinotag-appen  >  App-funktioner

App-funktioner

Lär dig mer om fördelarna med att använda Vinotag för att organisera din vinsamling.

Ladda ner appen gratis

Tillgänglig i Appstore og Google play

Se innehållet i din vinkyl från vin smartphone!

Se en digital version av din vinkyl från din smartphone. Välj mellan en grafisk version av hyllsystemet eller en lista över dina viner. Innehållet i vinkylen och flaskornas exakta placering är tillgängligt och kan ändras när som helst och var som helst.

Spara tid och gör ett professionellt vinregister!

Med Vinotags smarta och snabba funktioner finns mycket tid att spara. Att manuellt fylla i information i ett vinkort är tidskrävande, men med Vinotag tar det bara några sekunder! Ta en bild av etiketten när du är inne i appen, så hämtar Vinotag all nyttig information om flaskan från Vivino och gör ett färdigt ifyllt vinkort som du själv kan anpassa efter önskemål.

Osäker på vart flaskorna bör placeras? Vinotag kan hjälpa dig att placera flaskorna med hjälp av ESommelier®-funktionen. Denna teknik för assisterad placering kan rekommendera dig den perfekta placeringen av flaskan. Rekommenderad placering visas med en symbol i den digitala vyn över din vinkyl och allt du behöver göra är att placera vinflaskan.

Se lagerhållning

Står du på Systembolaget och funderar över vad du faktiskt har i din vinkyl? Ska du ha gäster över och är osäker på vilken flaska du bör öppna?

Vinotag är väldigt praktiskt då du har direkt access till lagernivåer i din vinkyl direkt i appen, vilket gör att du inte längre behöver ha fysisk tillgång till din vinsamling. Ha full översikt med exakt antal flaskor du har hela tiden och se deras exakta placering i vinkylen.

Letar du efter en specifik flaska i din samling? Välj ”Visa i min vinkyl”-knappen så visar appen vart flaskan du letar efter ligger.

Njut av dina viner när de är perfekta!

Perfekt timing har aldrig varit enklare! Långtidslagring av vin är en konst i sig och vissa vintyper behöver flera år på sig för att nå sin fulla potential. Detta gör att du fort kan glömma flaskor. Med Vinotag-appen kan du anpassa minsta och längsta lagringstid och få en notis om när vinet är perfekt.

Drick ditt vin vid rätt tid med full arom – Vinotag skickar en påminnelse!

Fjärrkontroll till vinkylen

Vinotag är också utrustad med en fjärrkontroll-funktion som är kompatibel med utvalda modeller från La Sommelière*. Funktionen tillåter dig att justera temperatur, belysning, alarm och andra parametrar i din vinkyl trådlöst från din smartphone.

*Funktionalitet endast kompatiblem med APOGEE-serien från La Sommelière.

Virtuell överblick av din vinkyl!

Med Vinotag-applikationen kommer du alltid ha en virtuell överblick över din vinkyl via din smartphone. Få full översikt och se vad du har i din vinkyl, vart du än är. Den digitala versionen av ditt vinbibliotek hjälper dig att söka upp och hitta flaskor omedelbart.

  • Gör det enkelt att organisera dina flaskor!
  • Tillgång till vad du har i din vinkyl, vart som helst!
  • • Lokalisera flaskor snabbt och enkelt!

Powered by VIVINO®

Vinotag är uppkopplat mot världens största vindatabas, Vivino. Detta innebär att du inte behöver identifiera dina flaskor manuellt, utan du tar ett foto av etiketten på flaskan som via Vivino ger dig ett ifyllt informationsblad om just din flaska.

  • Ta ett foto av flaskans etikett direkt i appen
  • Få ett färdigt ifyllt infoblad på ett ögonblick
  • Lär dig mer om vinet du har i vinkylen

Rekommenderad placering med artificiell intelligens

ESommelier-funktionen är en unik och patenterad teknologi som hjälper dig att placera dina flaskor korrekt inne i vinkylen. Teknologin föreslår den bästa tillgängliga platsen inne i vinkylen för lagring baserat på typ av vin.

Rekommenderad placering bestäms efter tillgänglig plats i vinkylen, lagringstid och vilket typ av vin du önskar lägga in i din vinkyl.